Lengvai pagaminami ramen namuose

Įneškite šiek tiek Azijos skonių į savo namus ir išbandykite šį nuostabų Ramen receptą. 

Ingredientai:

 2 dideli kiaušiniai

1 šaukštas alyvuogių aliejaus

4 skiltelės česnako (smulkiai supjaustytos)

1 šaukštas šviežiai tarkuoto imbiero

4 puodeliai vištienos sultinio (sumažinto druskos kiekio)

120 g šiitake grybų

1 šaukštas sojos padažo (sumažinto druskos kiekio)

3 pakuotės Yaki-Soba (šaldytos, padažo pakeliai nenaudojami)*

 3 puodeliai mažų špinatų

8 griežinėliai Narutomaki (nebūtina)*

1 morka (tarkuota)

2 svogūnų laiškai (smulkiai supjaustyti)

Gaminimo eiga

Kiaušinių virimas:

Kiaušinius sudėkite į puodą ir užpilkite šaltu vandeniu (1 cm virš kiaušinių). Virkite 1 minutę, uždengkite ir nuimkite nuo ugnies. Palikite 8–10 minučių, nusausinkite ir atvėsinkite, tada perpjaukite pusiau.

Padas:

Įkaitinkite aliejų dideliame puode.

Pridėkite česnaką ir imbierą, kepinkite 1–2 minutes, kol patamsės.

Supilkite sultinį, sudėkite grybus, sojos padažą ir 3 puodelius vandens.

Virkite 10 minučių, kol grybai suminkštės.

Makaronai ir daržovės:

Įmaišykite Yaki-Soba makaronus ir virkite 2–3 minutes, kol išvirs.

Sudėkite špinatus, Narutomaki, morkas ir svogūnų laiškus.

Virkite dar 2 minutes, kol špinatai šiek tiek suminkštės.

Patiekimas:

Dalinkite į lėkštes, papuoškite pusiau perpjautais kiaušiniais ir karštą patiekite.

Pastaba:

Yaki-Soba makaronus galima pakeisti kitais kviečiais pagamintais makaronais.

Narutomaki (žuvies gaminys) – nebūtinas, bet suteikia autentiškumo.

Skanaus!

Šaltinis: www.damndelicious.net

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Sidebar placeholder