Burrito dubuo su juodosiomis pupelėmis - skanūs ir fantastiškai skanūs pietūs

Šis sveikas burito dubenėlis yra pilnas daržovių ir žalumynų, puikiai tinka sotiems pietums. Tai vegetariškas patiekalas, kurio skonis toks pat geras, kaip ir atrodo. 

Ingredientai:

125 g basmati ryžių

1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus

2 česnako skiltelės, susmulkintos

400 g juodųjų pupelių, nusausintų ir nuplautų

1 valgomasis šaukštas sidro acto

1 šaukštelis medaus

1 valgomasis šaukštas chipotle pastos

100 g kapotų garbanotų kopūstų

1 avokadas, perpjautas per pusę ir griežinėliais

1 vidutinio dydžio pomidoras, supjaustytas

1 nedidelis raudonasis svogūnas, susmulkintas

Tarnauti (neprivaloma)

aštrus chipotle padažas

kalendros lapai

kalkių pleištai

Paruošimas:

1 ŽINGSNIS

Išvirkite ryžius pagal pakuotės instrukcijas, tada nusausinkite ir grąžinkite į keptuvę, kad sušiltų.

Keptuvėje įkaitinkite aliejų, suberkite česnaką ir kepkite 2 minutes arba iki auksinės spalvos. Įpilkite pupelių, acto, medaus ir chipotle. Pagardinkite ir pašildykite 2 min.

2 ŽINGSNIS

Kopūstus pavirkite 1 min., tada nusausinkite, išspausdami vandens perteklių.

Padalinkite ryžius į didelius seklius dubenėlius ir uždėkite pupeles, lapinius kopūstus, avokadus, pomidorus ir svogūnus. Patiekite su aštriu padažu, kalendra ir laimo griežinėliais, jei norite.

Parengta pagal:www.bbcgoodfood.com

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder