Originali pica su burokėlių pagrindu

Puikus receptas norintiems sveikai ir gardžiai maitintis.

Ingredientai:

7 g sausų mielių, 250 g kvietinių miltų,

50 g šviežių tarkuotų burokėlių,

100 ml šviežiai spaustų burokėlių sulčių,

pusė šaukštelio druskos,

pusė šaukštelio cukraus.

Viršui:

1 kriaušė,

100 g ožkų sūrio,

50 g rikotos,

40 g mėlynojo pelėsinio sūrio,

saujelė šviežių jaunų burokėlių lapų.

GAMINIMAS

Iš nurodytų ingredientų išminkyti tešlą. Ji turi būti minkšta, truputį lipni.

30 min. palikti šiltai. Iš pakilusios iškočioti picos pagrindą ir dėti ant kepimo popieriumi išklotos skardos. Kepti 30 min. orkaitėje, įkaitintoje iki 200 °C.

Ant iškepusio pagrindo išdėlioti plonomis riekelėmis raikytą kriaušę.

Ant viršaus užberti visų tarkuotų sūrių mišinį. Kepti apie 10 min. tokios pat temperatūros orkaitėje.

Patiekti apibarsčius burokėlių lapais.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder