Kulinarinės gudrybės, dėl kurių naminiai kepiniai taps unikalūs - visi prašys šio recepto!

Taip pat svarbu pasirinkti tinkamą šokoladą, kad jis pabrėžtų kitų ingredientų išskirtinumą.

Niekas neprilygsta karštiems, ką tik orkaitėje iškeptiems naminiams šokoladiniams sausainiams.

Jei mėgstate gaminti, greičiausiai jau turite puikių kepinių receptų. Tačiau, pridėję keletą prieskonių, padarysite jį unikalų.

Kaip rašo "The daily meal", nors klasikiniai šokoladiniai sausainiai visada būna skanūs, kitą kartą pabandykite į tešlą įberti žiupsnelį kajeno pipirų.

Tai suteiks skoniui rafinuotumo ir išskirtinumo. Kartu su juo taip pat galite įberti šiek tiek daugiau cinamono. Tuomet jūsų kepinys primins ispaniško karšto šokolado skonį.

Geriau rinktis aukštos kokybės šokoladą, nes šie du prieskoniai išryškins jo skonio profilį ir atskleis visus paslėptus niuansus. Pats pyragas nebus aštrus.

Kartu yra vienas svarbus veiksnys, į kurį reikia atsižvelgti prieš dedant šį aštrų prieskonį. Būtent apie šokolado pasirinkimą.

Jei imsite pienišką šokoladą, jo švelnus kreminis skonis pasimes už ryškių prieskonių.

Todėl pirmenybę geriau teikti tamsesniems šokoladams - jų išraiškingas kartumas puikiai derės su saldžia ir šiek tiek pikantiška tešla.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder