Savaitgalį Šventojoje - motociklų gausmas

Jau šeštąjį kartą Šventąją sudrebins motociklų variklių gausmas. Čia rugpjūčio 19-22 dienomis vyks tarptautinis, didžiausias Baltijos šalyse baikerių paplūdimio ir muzikos festivalis „Beach Bike Fest 2021“. Jo metu, net keturias dienas, kurorto svečius džiugins nemokami koncertai, baikerių varžybos, motociklų paroda ir tradicinis paradas.

Paplūdimio baikerių festivalis „Beach Bike Fest 2021“ šiais metais rugpjūčio 19-22 dienomis vyks Elijos ir Mokyklos gatvių sankryžoje esančioje teritorijoje.

„Visuomet festivalis vykdavo Šventosios uosto prieigose, tačiau dėl prasidėjusios uosto rekonstrukcijos keliamės į naują vietą. Atrodysime naujai, nes išdėstymas ir schema visai kitokia, kokios mes siekėme daugelį metų, tai yra visos erdvės susidraugauja, jos yra vienoje vietoje, tiek kempingas, tiek pramogų zona, tiek muzikinė dalis bei prekybinė dalis“, - pasakojo festivalio „Beach Bike Fest 2021“ organizatorė Aida Pociuvienė.

Baikerių festivalis Šventojoje vyks net keturias dienas, tad organizatoriai jau suplanavo įvairiausias veiklas, kuriomis džiugins ne tik dalyvius, bet ir miesto svečius.

Kaip ir kiekvienais metais, tradiciškai festivalio dalyvių lauks išskirtiniai atlikėjų koncertai bei didžiulė prekybininkų mugė. Šių metų festivalio scenoje bus galima išvysti grupes „Sisters on wire“, „Poliarizuoti stiklai“, „Kandis“, „Royce“ bei daugelį kitų geros muzikos atlikėjų.

Festivalio svečių ir dalyvių laukia tradicinės motociklo kilnojimo varžybos, kirvio mėtymas į taikinį bei kiti sportiniai užsiėmimai.

„Bus ir naujų atrakcijų, turėsime aštriavalgių čempionatą, kur rinksime Šventosios aštriavalgį. Visi dalyviai turės vienu metu atsidaryti “čili„ traškučių pakelius ir po vieną mirkant į “čili„ padažą valgyti. Laimės tas, kuris aštrumą ištvers ilgiausiai“, - tikino A. Pociuvienė.

O šeštadienį nuo 15 val. Šventosios ir Palangos gatvėmis nusidrieks baikerių paradas. Motociklininkų kolona važiuos maršrutu Šventoji-Palanga-Šventoji ir taip prisistatys žmonėms.

„Mūsų festivalio perliukas - motociklų paradas. Šiais metais jis planuojamas labai didelis. Susiorganizavome Palangos policijos komisariato palydą, tad paradas tikrai turėtų būti labai gražus ir tvarkingas. Jis startuos nuo ALL ACES restorano, šalia skulptūros “Baltijos Aušra", - sakė festivalio organizatorė.

Organizatorių tikinimu, festivalyje bus laikomasi visų Ekstremalių situacijų komisijos nustatytų reikalavimų. Dalyviams ir svečiams bus rekomenduojama dėvėti nosį ir burną dengiančias veido kaukes, taip pat bus siekiama reguliuoti žmonių srautus, kad dalyviai ir miesto svečiai laikytųsi rekomenduojamo saugaus atstumo.

Šeštadienį į festivalį atvyks ir Nacionalinis kraujo centras, kuris visiems norintiems sudarys galimybę pasiskiepyti nuo COVID-19. Vakcinavimo palapinė stovės Mokyklos ir Elijos gatvių sankryžoje, į rytų pusę, nuo 11 val. iki 16 val. Skiepijama bus „Janssen“ vakcina.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder